Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ-ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΝΤΟΝΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΕΝΩ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΕΝΤΟΝΟ ΨΥΧΟΣ!

Το εργοστασιο αυτο κατασκευαζε πορσελανινα εξαρτηματα για την ΔΕΗ.Εκλεισε ομως οταν διαπιστωθηκε οτι τα εξαρτηματα που κατασκευαζε ηταν ελαττωματικά.

Η ομαδα των Ελληνων Ghost Hunters επισκεφθηκαν ενα εγκαταλελειμενο εργοστασιο στην Νεα Μακρη,οπου εντοπισαν ιχνη απο σατανιστικες τελετες:Κερια,περιεργα αντικειμενα,κομματι εξωφυλλου Σολωμονικης(το πλεον βασικο βιβλιο για μαυρη μαγεια και το πλεον επικινδυνο.Χρησιμοποιητε κυριως για τελετες μαυρης μαγειας και επικλησεις πνευματων-δαιμονικων οντοτητων.),ενω το ΜVP κατεγραψε επικοινωνια με κατι πιθανοτατα δαιμονικο.

Κατι κανει θορυβους σαν εντονους χτυπους.
Μελος της ομαδας ρωταει αν ειναι η κοπελα που ειδαν την πρωτη φορα που ειχαν ερθει στον χωρο,απλα για βολτα.
Ακουγετε ενα υποκωφο"Ναι".
Η κοπελα που ειναι μελος της ομαδας νοιωθει το δεξι της χερι να μουδιαζει εντονα ενω σε καποια στιγμη ενοιωσε κατι να την ακουμπαει.
Υστερα απο λιγο το καπακι της καμερας που κραταει η κοπελα,μελος της ομαδας,κλεινει μονο του και της επιασε τα δαχτυλα χωρις να κανει κατι η ιδια!
Σε ερωτηση της κοπελας αν εκλεισε το καπακι της καμερας  η οντοτητα που λεει πως ειναι η κοπελα που η ομαδα ειδε την πρωτη φορα που επισκεφθηκε τον χωρο,μουδιασε κατευθειαν το χερι της.

Σε καποια φαση μελος της ομαδας ρωταει την οντοτητα τι ειναι.
Η απαντηση που διδετε ειναι ακαταλαβιστικη,κατι σαν Salomonis.
Ψαχνοντας η ομαδα ανακαλυψε οτι η Σολομωνικη  λεγετε και "Davicula Salomonis".....!

Eιναι η πρωτη φορα που οντοτητα αντιδραει πανω σε ανθρωπο.
Συνηθως ιπτανται αντικειμενα,πορτες ανοιγουν και κλεινουν μονες,κλπ....
Αλλα σε ανθρωπο ειναι η πρωτη φορα......

Δειτε το βιντεο:



Πηγη αρθρου: https://www.facebook.com/groups/wresearching/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου